Afspraak maken – Huisartsen Heerde – Heerde
Brinklaan 11 8181EA Heerde Tel:0578 698 180 0578 698 189
Header afbeelding

Afspraak maken

Telefonisch

Voor het maken van een afspraak kunt u tussen 8:00 en 11:00 telefonisch contact opnemen met de assistente. De assistente zal door middel van een aantal vragen de urgentie van uw klacht inschatten en daar de nodige zorg op aanpassen. Ook kan zij op deze manier zorgen voor een goede planning. De assistente heeft, net als de huisartsen, een beroepsgeheim en is dus verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Om de kwaliteit van het adviesgesprek te waarborgen en voor kwaliteit / trainingsdoeleinden nemen we alle telefoongesprekken op band op. Na 8 dagen worden deze gesprekken weer verwijderd. Ook hierbij geldt dat er vertrouwelijk met uw informatie wordt omgegaan.


Online afspraken maken

Vanaf nu kunt u ook online uw afspraken maken bij praktijk Luiting, praktijk Wartanian, Praktijk Brouwer, praktijk de Ruiter en praktijk Roseboom. Met behulp van uw DIGID logt u in bij mijn gezondheid.net.

Voor informatie klik hier.

Wanneer u onderstaande regel kopiert en plakt in uw zoekbalk, komt u op de juiste website, op deze website kunt u met uw digid inloggen.

https://home.mijngezondheid.net/


Extra tijd nodig?

Voor iedere afspraak worden 15 minuten ingepland. In deze tijd kunt u één klacht bespreken. Heeft u meerdere klachten of denkt u meer tijd nodig te hebben, bespreek dit dan met de assistente.


Huisbezoek (visite)

Indien u fysiek niet in staat bent om naar de praktijk te komen, kunt u een visite aanvragen. Indien u voor 10:00 uur belt, komt de huisarts eventueel dezelfde dag bij u op bezoek, dit is afhankelijk van het aantal geplande visites en de urgentie. Omdat de onderzoeksmogelijkheden en behandeling in de praktijk beter zijn, vragen wij u naar de praktijk te komen als dat enigzins mogelijk is.


Telefonisch spreekuur

Indien u kort iets met de huisarts wilt bespreken, kunt u contact opnemen met de assistente voor het maken van een telefonische afspraak. Zij zal aangeven rond welke tijd u teruggebeld wordt en uw telefoongegevens controleren. Ook hierbij vragen wij u het liefst voor 10:00 uur te bellen.


Afspraak afzeggen

Om onze planning adequaat te houden, vragen wij u zo snel mogelijk contact op te nemen wanneer u een afspraak wilt afzeggen. Er kunnen kosten in rekening worden gebracht indien u vergeten bent om een afspraak af te zeggen.