Nieuwe waarnemer praktijk Dr. Luiting – Huisartsen Heerde – Heerde
Brinklaan 11 8181EA Heerde Tel:0578 698 180 0578 698 189
Header afbeelding

« Terug naar het overzicht

Nieuwe waarnemer praktijk Dr. Luiting

Beste patiënten,

Langs deze weg wil ik u op de hoogte brengen van het feit dat ik mijn activiteiten als huisarts wat ga afbouwen. Sinds december heb ik een vaste waarnemer gevonden in de persoon van dokter Janneke Rozeman. Wellicht heeft u haar al gezien in de praktijk. Samen zullen wij zorgdagen voor alle patiënten binnen mijn praktijk. Dokter Rozeman werkt op de maandag, dinsdag en donderdag.

Dokter Rozeman heeft al ruime ervaring opgedaan als waarnemer op wisselende plekken in de regio Zwolle. Zij is dan ook echt toe aan een vaste werkplek, om zo meer continuïteit van zorg te kunnen bieden en een volwaardige arts-patiënt relatie op te bouwen met de mensen binnen de praktijk.

Dokter Rozeman heeft gekozen voor het vak van huisarts vanwege de mogelijkheid om echt contact met de patiënten te kunnen hebben en de diversiteit van het vak; de afwisseling van de vragen waar mensen mee op het spreekuur komen. Haar specifieke interesse hebben het houdings- en bewegingsapparaat en de gynaecologie.

Dokter Rozeman is geboren en getogen in Groningen maar sinds een paar jaar woont zij met veel plezier met haar man en drie dochters in Epe.

Ik heb alle vertrouwen in een fijne samenwerking met haar.

Met vriendelijke groet,

Uw huisarts
Dokter Luiting

Publicatiedatum: 19-02-2021