Praktijkondersteuners – Huisartsen Heerde – Heerde
Brinklaan 11 8181EA Heerde Tel:0578 698 180 0578 698 189
Header afbeelding

Praktijkondersteuners

De praktijkondersteuners zijn opgeleid voor het begeleiden van patiënten met specifieke problematiek. Zij houden zelfstandig spreekuur onder supervisie en in samenwerking met de huisarts. Wij hebben verschillende praktijkondersteuners in dienst. Op verwijzing van de huisarts kunt u via de assistente een afspraak maken met de betreffende praktijkondersteuner.


Praktijkondersteuner somatiek

De praktijkondersteuner somatiek verzorgt een groot deel van de chronische zorg voor patiënten met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten, suikerziekte, astma of COPD. Ook geeft zij begeleiding bij het stoppen met roken en aan kwetsbare ouderen.


Praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg (GGZ)

De praktijktijkondersteuner GGZ geeft kortdurende begeleiding bij psychische klachten.


Afspraak afzeggen

Om onze planning adequaat te houden, vragen wij u zo snel mogelijk contact op te nemen wanneer u een afspraak wil afzeggen. Er kunnen kosten in rekening worden gebracht indien u vergeten bent om een afspraak af te zeggen.


Sms-herinnering voor de afspraak

U kunt een paar dagen voor de afspraak bij de praktijkondersteuners een sms om u te helpen herinneren aan de afspraak die staat.

De Sms kan alleen verzonden worden mist wij een goed 06-nummer van u hier hebben staan.

Het kan dus soms voorkomen dat de praktijkondersteuner u vraagt om een 06-nummer, dit is dus nodig voor de Sms-herinnering service.

Mocht u hier bezwaar hebben tegen het gebruik van de service geef dit aan bij uw praktijkverpleegkundige!